Samsung Galaxy NOTE 8 vs NOTE 9…merita diferenta??

Probabil daca deja ai un NOTE 8 inseamna ca mai ai un singur rinichi si sincer nu cred ca merita sa renunti si la acesta pentru noul Samsung NOTE 9.

0
6438
samsung galaxy note 8 vs note 9

Noul Samsung Galaxy NOTE 9 nu aduce mare un mare plus deja existentului NOTE 8. Probabil daca deja ai un NOTE 8 inseamna ca mai ai un singur rinichi si sincer nu cred ca merita sa renunti si la acesta pentru noul Samsung NOTE 9.

DESIGN

Noul Samsung Galaxy Note 9 este ceva mai lat si are un display cu 0,1 inci mai mare decat Note 8…in schimb este ceva mai scurt decat note 8. Grosimea noului Note este si ea cu 0.2 mm mai mare (de la 8.6mm la 8.8mm)

marime samsung galaxy note 8 vs note 9

 

BATERIA

Samsung a indesat in acest gadget o baterie de 4000 mAh fata de cei 3300 mAh prezenti in Note 8. Probabil ca acum rezista toata ziua…folosit moderat! Nu am ajuns inca in momentul in care sa te poti juca toata ziua pe el si sa ajungi acasa cu ceva baterie!

PROCESORUL

Samsung GALAXY Note 9 are un procesor mult imbunatatit fata de versiunea anterioara cu toate ca procesul de fabricatie a ramas neschimbat!

procesor samsung galaxy note 8 vs note 9
Pe langa toate acestea mai exista ceva schimbari legate de camera video care este duala. Noul Samsung note 9 are camera imbunatatita, are deschidere variabila si tehnologia Super Speed Dual Pixel.

Tragand o concluzie daca ai acum Note 8 cu siguranta nu merita sa treci la Note 9 decat doar daca ai gasit petrol in spatele curtii! Diferentele sunt majoritatea la soft si doar cateva la partea tehnica! Note 8 poate juca orice joc de pe Google Play la calitate maxima fara probleme…deci ramai cu ce ai!

Cel mai bun pret pt Samsung Galaxy NOTE 9

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.