Hosting ieftin şi bun!

0
7482
Hosting ieftin si bun

Hosting ieftin si bunSunt “online” din 2007 si sunt client fidel al aceleiasi firme de hosting!

Încă de la prima pagină de net până în prezent am fost mulţumit de această firmă de hosting. Am avut sute de atacuri “teroriste” la adresa paginilor mele iar unele chiar soldate cu răni grave asupra siteurilor dar de fiecare dată s-a găsit un backup recent şi totul a fost ok. Când îţi găseşti siteul cu mesajul “Hacked by …” intri în fibrilaţii şi începi să ceri ajutor în stânga şi în dreapta şi atunci îţi dai seama de calitatea suportului din partea firmei de hosting.

Scriu acest post (nu este advertorial) deoarece  Spatiul.ro la care eu am hosting de 11 ani merită acest lucru din plin…iar dacă veţi spune că linkul este de afiliat…merit să beau şi eu o bere!

De fiecare dată când am cerut ajutorul lor se întâmpla să fie trecut de ora 23:00 şi au stat alături de mine până problema a fost rezolvată. Am primit ajutorul lor imediat de ori câte ori am avut nevoie şi pentru asta le mulţumesc prin acest post! Atacurile reuşite ale hackerilor se datorau mie şi mai ales scripturilor pline de bug-uri pe care eu le foloseam. Am înregistrat zeci de siteuri şi adrese pentru cunoscuţi şi toţi au fost mulţumiţi….toate pe Spaţiul.ro

Pentru bloggeri acest hosting este perfect deoarece este ieftin, rapid şi are protecţie pentru atacurile “teroriste” către siteurile făcute în WordPress.

Backup-urile se fac automat in fiecare zi si cu sigurtanta vei fi protejat la maxim!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.