Televizor LED Nei 40NE6900 Smart, 4K Ultra HD | REVIEW

Daca doriti un TV ieftin si bun care sa fie 4k UltraHD si SMART...aveti la dispozitie modelul NEI 40NE6900

0
1670
TV-NEI-40NE6900
TV-NEI-40NE6900

Dacă sunteți în căutarea unui televizor de ultimă generație accesibil, capabil să afișeze o imagine de înaltă calitate pe un ecran de 100 cm, vă recomand Nei 40NE6900. Acesta este un model care, pe lângă funcțiile clasice ale televizorului, oferă utilizatorilor acces la diverse aplicații dintr-o interfață inteligentă, iar sistemul de operare este propriu, bazat pe un Android modificat. Este un adevărat Smart TV cu funcții avansate oferindu-vă posibilitatea de a vă verifica adresele de e-mail, rețelele sociale și câteva jocuri integrate. Un brand aparut în România din 1993, produsele NEI livrează an de an televizoare de înaltă performanță care răspund cerințelor actuale de tehnologie la prețuri atractive. Cu aplicații de streaming precum Netflix, Amazon Prime și Deezer integrate, NEI TV 40NE6900 este o opțiune perfectă pentru a vă distra cu familia și prietenii. Asta nu este tot, deoarece odată ce contul tău de utilizator este activat în interfața aplicației, poți instala alte aplicații pe care să le încerci cu acest nou televizor de la NEI.

TV-NEI-40NE6900
TV-NEI-40NE6900

Nei 40NE6900 beneficiaza de un ecran plat cu diagonala de 100 cm, realizat dintr-un cadru de plastic ce ocupa o suprafata mica pentru dimensiunea sa pentru a accentua imaginea transmisa. Privit din lateral, cadrul are un profil subțire conceput pentru a se potrivi în locuința modernă. De asemenea, poate fi folosit ca înlocuitor perfect de monitor, conectat la un laptop sau un computer pentru a viziona filme și seriale online și pentru a juca jocuri cu prietenii. Cântărește 5,5 kg și a înregistrat un consum mediu de aproximativ 55 kWh (clasa G). Cele doua picioare sunt asezate simetric pe o parte si pe cealalta, asigurand o pozitionare optima si un echilibru perfect, indiferent de suprafata.

TV-NEI-40NE6900Deoarece informațiile sunt prezentate atât vizual, cât și online, este important să aveți o interfață inteligentă de unde să vă puteți accesa rapid browserul de Internet, mai multe aplicații de navigare online (Mail, Youtube, Facebook, Netflix etc.). Comutarea între zona TV și interfața inteligentă este un proces rapid care se realizează instantaneu, funcție care poate fi accesată prin intermediul telecomenzii. Utilizatorii pot seta aplicațiile cele mai frecvent utilizate pe bara de comenzi rapide care este activată rapid de butoanele telecomenzii. Telecomanda dispune și de un buton dedicat pentru aplicația de streaming video Netflix, situat în zona centrală.

TV-NEI-40NE6900

Ecranul de 100 cm acceptă rezoluția UHD cu o calitate a imaginii de 3840 x 2160 pixeli și o rată de reîmprospătare de 60 Hz. Imaginile redate astfel beneficiază de următoarele caracteristici de imagine: o luminozitate de 180 cd/m2, un raport de contrast dinamic de 800:1 și un timp de răspuns de 23 ms.  Luminozitatea oferita de ecranul de 100 cm ajunge la 180 cd/mp, o valoare potrivita pentru dimensiunea acestuia. Unghiul de vizibilitate de 178° face posibila vizualizarea emisiunii sau filmului preferat din aproape orice pozitie. Caracteristicile de imagine si filtrare, Digital Noise reduction si Comb Filter anuleaza zgomotele din timpul transmisiunilor pentru a avea astfel parte mereu de imagini clare si curate.

TV-NEI-40NE6900
TV-NEI-40NE6900

Pentru a completa experiența audiovizuală, televizorul are un sistem audio cu două difuzoare, fiecare cu putere de 8W RMS. Sunetul este clar și nedistorsionat, iar dacă doriți mai multă putere, reduceți-l și vă puteți conecta la un sistem audio extern prin mufă. Televizorul beneficiază și de o funcție de „blocare pentru copii” care vă permite să blocați anumite programe, astfel încât copiii să nu le vizioneze. Funcția „Clonare USB” vă permite să copiați setările TV și canalele salvate pe un stick USB, permițând astfel procesul de clonare a setărilor TV. Astfel, puteți duplica configurația televizorului dvs. printr-un proces ușor și rapid. Televizorul beneficiaza si de o functie TELETEXT si de un cronometru de inactivitate – permitand oprirea automata prin selectarea unei durate presetate. Puteți folosi funcția Time Shift pentru a derula înapoi și a reda anumite scene pe care le-ați ratat în timp ce vă uitați la televizor.

 

Tunerul de selectare a programelor DVB-T/DVB-C vă permite să primiți un număr mare de programe, banda selectată este una dintre lungimile de recepție extinse. Pentru cei care au opțiunea unui card CI+ în pachetul lor de cablu, acesta oferă și un slot CI+ (permite decodarea automată a programelor). Slotul CI+ este un slot foarte important în care puteți salva majoritatea cablurilor. Așadar, în locul decodoarelor clasice folosite de revânzătorii de cabluri, puteți opta pentru decodoarele cu slot CI+. În plus, produsul în sine are o capacitate de stocare de 200 de canale TV.La capitolul conexiuni fizice acesta este prevazut cu 3 porturi HDMI, 2 intrari USB 2.0, intrare casti, VGA si coaxial. Poti reada imagini sau urmari un film conectand stick-ul de date la portul USB 2.0, acesta avand integrat un sistem de redare automat fisiere video/imagini in format MPG,MPEG,DA,VOB,MKV,MP4,MOV,FLV,3GP,AVI,ASF,WMV. Pentru conexiune la internet vei putea folosi fie o conectare prin LAN sau wireless.

PRO: Smart, 4K (rezolutie 3840 x 2160 ), Tuner digital integrat (DVB-C DVB-S2 DVB-T DVB-T2), suficiente intrari si iesiri (1 x Jack 3.5 mm 3 x HDMI 1 x RJ-45 CI+ slot 2 x USB 2 x RF), merita banii!

CONTRA: Consuma putin cam mult 90w, meniul nu se misca la standardele unui TV Premium, aspectul general nu este unul premium

 Gasesti cele mai bune preturi pe EMag , PcGarage, EvoMag sau FLANCO

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.