Esti sofer şi nu ai staţie?

zello-canal-22-trafic-android-statie Dacă eşti şofer şi nu ai staţie CB atunci aplicaţia Zello este pentru tine. Această aplicaţie îţi transformă telefonul mobil într-o staţie de emisie-recepţie. Ai acces la canalul 22 trafic, canal ce este folosit de şoferi şi taximetrişti şi astfel poţi fi anunţat de existenţa radarelor în trafic. Aplicaţia nu are prea mulţi utilizatori deoarece este la început dar totuşi sunt câţiva şoferi ce o utilizează frecvent. Aplicaţia Zello este foarte customizabilă şi uşor de folosit…poţi atribui orice buton ca şi PTT. Cel mai simplu de folosit este cu caştile de la telefon şi poţi seta butonul de răspuns ca şi buton PTT. Zello nu foloseşte multe resurse şi nici prea multă bandă de internet. Zello este cea mai utilă aplicaţie pentru traficul din Bucureşti sau din ţară.

Instalează-ţi şi tu aplicaţia şi poate ne auzim în trafic…nu uita să anunţi când treci pe lângă radare. Aplicaţia poate fi descărcată si instalată pe Android, iPhone şi BlackBerry. Pentru Windows Mobile nu există încă!

10 Comentarii

Razvan GavrilaApril 16th, 2013 at 9:18 PM

🙂 Nu iti transforma fizic telefonul intr-ul walkye talkye ci este o alternativa prin internet. Adica un programel cu un buton..apesi pe el..se intergistreaza si uploadeaza pe internet. Restul de useri aud ce ai zis tu. Astazi a intrat un roman pe canalul 22 Zello si era din Budapesta parca….Exista mai multe canale din cate am vazut dar nu il prea utilizeaza lumea ca este nou aparut….este greu pana se populeaza. Iti tine de urat la volan si afli informatii din trafic.

Thumb up 0 Thumb down 0

zdwubApril 17th, 2013 at 10:45 AM

Si daca nu ai internet nu ai nici statie, oricum e interesanta aplicatia. Am sa o incerc si eu pe bicicleta.
zdwub a postat recent…GreenBiz Forum – editia a 7-a

Thumb up 0 Thumb down 0

BucurApril 17th, 2013 at 1:18 PM

cat internet sa ai disponibil sa il consumi folosind aplicatia atat de des?
Bucur a postat recent…Tutorial video episod 3

Thumb up 0 Thumb down 0

Razvan GavrilaApril 17th, 2013 at 1:34 PM

Am cartela Cosmote cu optiunea Smartphone cu 1 Gb trafic inclus si nu consum nici jumatate de trafic pe luna. Telefonul sta 24/24 conectat la net. Daca il conectez si il deconectez (netul de la telefon) se va conuma mai repede. Nu stiu de ce dar este ceva gen cum era la telefon de te taxa 1 minut chiar daca vorbeai 5 secunde. Telefonul meu sta mereu conectat la email, updateuri..tot si nu reusesc sa termin 1 gb pe luna.

Thumb up 0 Thumb down 0

Ionut-CosminApril 17th, 2013 at 6:51 PM

Super tare ideea

Thumb up 0 Thumb down 0

Ana MariaApril 22nd, 2013 at 4:48 PM

Nici şcoala de şoferi n-am început-o, dar felicitări pentru advertorial.
Ana Maria a postat recent…Eu sunt…tu eşti…el este… (leapşă)

Thumb up 0 Thumb down 0

Razvan GavrilaApril 22nd, 2013 at 4:53 PM

nu este advertorial…pur si simplu este recomandarea mea.

Thumb up 0 Thumb down 0

dobrescuOctober 3rd, 2013 at 10:31 AM

Vreau sa vad daca merge

Thumb up 0 Thumb down 0

Razvan GavrilaOctober 3rd, 2013 at 11:03 AM

Merge…dar intre timp eu mi-am luat o statie cb…alta mancare de peste.

Thumb up 0 Thumb down 0

AlPacinoAugust 13th, 2015 at 2:12 AM

Aplicatia in sinea ei este buna. Dar totusi nu poti sa o compari cu o statie emisie receptie.. Hai sa fim seriosi. La statie auzi informatiile de care ai nevoie. Radare si tot felul de controale inclusiv accidente. Am vazut la cineva ca spunea ca nu isi mai ia statie. Pentru ca a descoperit appicatia asta. Am venit cu masina in tara acum vreo 2 saptamani. Sunt din galati. Plec tot cu masina. De la galati la arad cu ce poate sa ma ajute pe mine aplicatia asta? Cand se vorbeste doar chestii de genu. “Ioane vezi ca ti-a intrat gagica nu stiu unde. Dupa parerea mea .. E absolut inutila. Si trebuie sa fii dement sa o compari cu o statie emisie receptie.

Thumb up 0 Thumb down 0

Comentezi?

Comentariul tau

CommentLuv badge