Despre mine

Razvan Gavrila

Salut!

Răzvan Gavrilă este numele meu şi eu sunt cel ce a realizat acest site…bun sau rău, util sau nu..este al meu şi mă mândresc cu el. Site-ul a suferit multe schimbări deoarece aşa sunt eu…plin de avânt acum şi după trecerea timpului altceva îmi acaparează atenţia. (blogul şi nevasta fac excepţie)

Am pornit acest blog din hobby şi încăpăţânare chiar dacă nu ştiam cu ce se mănâncă…nici acum nu ştiu 😛 dar învăţ repede.

Ca si studii nu sunt prost, am terminat un liceu de Informatică urmat apoi de o facultate pe acelaşi profil, am diplomă de licenţă în Informatică dar Masteratul l-am lăsat pentru alţii :P.

Caracter….sunt plin de caracter! Sunt haios şi uneori cam leneş. Nu sunt gras, nu sunt chel dar am ochelari ca să par pai inteligent.

Hobby-urile mele sunt:

Airsoftul deoarece nu am fost niciodată bun la butonat mouse-ul in Counter Strike şi am crezut că live sunt ceva mai bun şi pot imita BunnyHop fără coduri! Joc destul de rar dar asta depinde de împrejurări.

Acvaristica. Deţin un acvariu de ciclide de 300L si înjur când trebuie sa fac curat în el…dar startul este greu că restul vine de la sine!

Calculatorul. Parcă a fost inventat pentru mine. Stă cuminte acasă şi mă aşteaptă. Dacă face figuri ştie ce îl aşteaptă…îl fac bucăţi căci eu sunt bossul şi mă ştie de frică.

Dacă aveţi întrebări sau propuneri răspund la contact.

QR-code-MyZone-Gavrila-Razvan

Razvan-Gavrila-MyZone  Razvan-Gavrila-MyZoneRazvan-Gavrila-MyZone Razvan-Gavrila-MyZone